Hoe lang blijven e-mails bewaard?

Normaal gesproken worden e-mails 48 uur na ontvangst verwijderd uit ons systeem. Dit kan - afhankelijk van de drukte - soms eerder, maar soms ook later gebeuren. Naast dat berichten ouder dan 48 uur automatisch worden verwijderd worden enkel de laatste 50 e-mail berichten per inbox getoond. Oudere berichten zijn niet meer in te zien.

Het is daarnaast sinds een recente update nu ook mogelijk om zelf handmatig e-mails te verwijderen. Dit kan door de e-mail berichten aan te vinken en vervolgens op de verwijder knop rechts bovenin het scherm te drukken. Klik hier voor meer instructies.

Let op: verwijderde e-mailberichten worden direct uit onze systemen verwijderd en kunnen later niet terug worden gehaald. Indien er belangrijke gegevens in de ontvangen e-mails staan raden we je aan hier een eigen kopie van te maken en deze zorgvuldig op te slaan.