Kan ik ontvangen e-mailberichten zelf verwijderen?

Ja, dit kan. Dit doe je als volgt:

Vanuit het e-mailoverzicht scherm:

Let op: verwijderde berichten kunnen later niet meer terug worden gehaald!

1. Open de desgewenste e-mailbox door onderaan deze pagina het e-mailadres in te vullen en te klikken op de knop.
  2. Selecteer één of meer e-mailberichten aan door deze aan te vinken.
  3. Klik op de verwijderknop rechtsbovenin het scherm.
  4. De berichten zijn nu permanent verwijderd.

Vanuit het e-mailbericht scherm:

Let op: verwijderde berichten kunnen later niet meer terug worden gehaald!

1. Open de pagina van het e-mailbericht (waarop je de inhoud kunt lezen).
  2. Klik op de verwijderknop rechtsbovenin het scherm.
  3. Je zult nu door worden gestuurd naar het overzichtscherm van de e-mailbox. Het bericht is nu permanent verwijderd.

Let op: houd er rekening mee dat alle ontvangen e-mailberichten altijd automatisch na 48 uur worden verwijderd. Hier kunnen geen uitzonderingen op worden gemaakt.